woensdag 20 februari 2013

Lost in Hassen

Ander favoriet tijdverdrijf
Vandaag ging ik shoppen met de jongste. Het is een van haar favoriete bezigheden. Ze heeft een uitgesproken smaak en weet precies wat ze wel en niet wil. Mooi is dat ze meer wel dan niet wil. Dit in tegenstelling tot mijn andere twee kinderen. Die weten ook precies wat ze wel en niet willen, maar die willen meer niet dan wel.

Wat de jongste wil is niet doorsnee. En ik stimuleer dat, waarom ook niet? Vandaag mocht ze kiezen waar ze graag wilde shoppen- mits het niet al te ver van huis was. Zelf ga ik graag naar Winschoten -liever dan naar de stad Groningen, alhoewel we ook daar wel eens gaan shoppen. Vandaag koos ze voor Assen, of zoals wij als echte Groningers zeggen: Hassen (en niet Oogeveen). We hebben ons uitstekend vermaakt in deze voor ons niet zo heel bekende stad.
We parkeerden de auto onder het theater De Kolk. Toen het na een schier eindeloze shopsessie tijd werd om weer naar huis te gaan, waren we dusdanig gedesoriƫnteerd, dat we geen idee meer hadden waar De Kolk stond. Als ik met de auto de weg kwijt ben, rij ik gewoon iemand klem. En dan vraag ik de weg (je moet wat zonder Tomtom). In dit geval was dat niet mogelijk, want ik was zonder auto. Dus vragen we maar even bij de drogist. De beide dames vinden het zeer vermakelijk. Lost in Hassen, dat gebeurt blijkbaar niet zo vaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten